+47 61 22 80 00Webkamera ikonVæret ikon

Skeikampen er enkelt å komme seg til uansett type transportmåte du velger,

Bil fra sør; Kommer du fra Oslo/sørfra, kjører du på E6 opp til Lillehammer. Exit 83 viser til Skei og Gausdal. Kjør av, og følg vei 255 til Segalstad bru. Fortsett på vei 254 videre til Svingvoll. Kjør av til venstre, over på vei 2544 opp til Skei. I Skei, følg hovedvegene og skilttavlene. Skeikampen Booking finnner du i Sanatorievegen 27B.

Bil fra nord; Kommer du fra Trondheim/nordfra, kjører du nedover Gudbrandsdalen, og tar av ved Tretten. Kjør over på vei 254 opp til Svingvoll. I Svingvoll ta til høyre, over på vei 2544 opp til Skei. I Skei, følg hovedvegene og skilttavlene. Skeikampen Booking finner du i Sanatorievegen 27B.

Vi anbefaler at du IKKE bruker GPS til å finne veien etter Svingvoll, men bruker skiltene langs vegen. Bruk av GPS kan lett føre til at du kjører deg fast på veger som ikke er farbare.

Vegbommen på Veslesetervegen (mellom Skei og Austlid) har blitt oppgradert til en automatisk bomløsning (skiltgjenkjenning). Hver bompasseringen koster kr. 60,- pluss fakturagebyr uten registreing. Det anbefales at man registrerer seg på denne nettadressen innen man besøker Skeikampen, slik at betalingen skjer automatisk: https://www.youpark.no Da vil man kunne velge type passering til en rimeligere pris.  Du betaler kun for bompassering fra Skei til Austlid, ikke retur. Bommen står plassert rett vest for krysset Veslesetervegen-Nersetervegen, og gjelder for alle veger vest for elven (for eksempel Veslesetervegen, Glåmhaugen, Brannåsvegen, Liaråket, Vestlia, Klevabergvegen, Fjellstuevegen, Austlilykkja, Lisetervegen, Fangstvegen, Svarttjernvegen).

Med elbil til Skeikampen; Det er ladestasjoner flere steder langs E6 både fra nord og fra sør. Se www.ladestasjoner.no eller www.elbil.no

På Skeikampen er det en lokal lademulighet i Segalstadsetervegen 62. Det er strømstolper med spenning 230V og 10A sikring. Kontakt eier Terje Seielstad tel 90 18 87 51 for bestilling og betaling. Det er også opprettet ladepunkter ved Skei Caravan, Thon Hotel Skeikampen, utenfor resepsjon Skeikampen Booking og ved Skei Appartement (Skeistua). Ellers er nærmeste ladepunkt flere steder på Segalstad Bru, 20km fra Skeikampen. Det er ikke lov til å lade med skjøteledning rett fra hytta på grunn av brannfare.

Tog; Nærmeste stasjon til Skeikampen er Lillehammer, hvor togene fra Oslo og Oslo Lufthavn Gardermoen stopper nesten hver time.

Transferbuss; I vintersesongen kjøres det fra Skeikampen en egen transferbuss til og fra Lillehammer stasjon hver fredag, lørdag og søndag som korresponderer med utvalgte tog.

Rutebuss; Rekker du ikke transferbussen er det vanlige rutebusser gjennom vinter- og sommersesongene mellom Skeikampen og Lillehammer.

Drosje; Vi har også gode samarbeidsavtaler med Gausdal Drosjesentral som alltid stiller opp om det trengs.