+47 61 22 80 00Webkamera ikonVæret ikon

ALDER VED BESTILLING / OPPHOLD:
– Aldersgrense ved bestilling av overnattingsenheter er fylte 20 år. Den som bestiller må bo i enheten under hele oppholdet, og er ansvarlig for at reisevilkårene overholdes av alle som bor i enheten. For periodene romjul, nyttår og påske gjelder særskilte bestemmelser. I disse periodene er aldersgrense for bestilling 23 år. Ingen personer under 23 år uten følge av foreldre/foresatte kan bo i disse periodene. Gyldig legitimasjon skal forevises ved innsjekking og ved forlangende for alle boende gjester. Ferdig utfylt gjesteliste med fødselsdato leveres i resepsjonen ved innsjekking. Skeikampen Booking forbeholder seg retten til å holde tilbake nøkkel om dette ikke overholdes. For organiserte grupper og reiseselskap med leder og for familier gjelder ikke ovennevnte aldersbegrensninger.

BETALINGSBETINGELSER: Oppholdet vil bli forhåndsfakturert. 50 % av leiebeløpet betales som depositum 16 dager etter bestillingen har funnet sted. Restbeløpet må være oss i hende 30 dager før ankomst. En bestilling er en bindende avtale. Ved ev. avbestilling må avbestillingsreglene nedenfor følges. Ved bestilling senere enn 30 dager før ankomstdato, foretas betalingen omgående med kredittkort. Dersom betalingsfristen ikke overholdes, forbeholder Skeikampen Booking seg retten til å kansellere leietakers reservasjon. 

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår ved bestillinger på nettet. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

AVBESTILLINGSREGLER: Avbestiller gjesten utleieenheten tidligere enn 1 mnd. før ankomst, betales det innbetalte beløpet tilbake, minus ett avbestillingsgebyr per utleieenhet. Ved avbestilling senere enn 1 mnd. før ankomst, er leietaker ansvarlig for innbetaling av hele leiebeløpet.

FORCE MAJEURE: Skei Booking AS står ikke til ansvar for utilfredsstillende værforhold, stengte fasiliteter eller andre forhold som ligger utenfor vår kontroll. Vi tar forbehold om feilprising, beskrivelser av tjenester og tekniske problemer som kan oppstå. Partene kan tre ut av avtalen dersom boenheten ikke kan benyttes på grunn av krigshandlinger, naturkatastrofer, lengre avbrudd av vann­ eller el-­tilførsler, og lignende hendelser som verken utleier eller leietaker kunne forutse eller påvirke. På bakgrunn av hendelser som ligger utenfor overnattingstedets kontroll, har overnattingsstedet rett til å flytte leietaker til et likeverdig, eller bedre, bosted. Der det er mulig, skal leietaker informeres på forhånd om slike endringer. Slike endringer gir ikke leietaker rett til å unnlate å betale for oppholdet.

INN- OG UTSJEKK: Innsjekk etter kl. 1600 ankomstdagen, enkelte dager tidligst kl. 1700. Utsjekk innen kl. 1100 avreisedagen. For sen utsjekk vil bli belastet med NOK 500,- . 
Ankomster til alle leiligheter og hytter; I resepsjonen til Skeikampen Booking, Sanatorievegen 27B, 2652 Svingvoll. Gjesten vil måtte påregne å bli etterfakturert på skader på enheten som blir oppdaget etter avreise, og som gjesten ikke gjør opp for seg ved utsjekk. Dette gjelder også røyking. Lading av el-bil fra hytta er forbudt.

VEGBESKRIVELSE: Fra sør; kjør E6 til Lillehammer, kjør av første avkjøring nord for Lillehammer mot Gausdal og riksvei 255. Følg riksvei 255 opp gjennom Gausdal, gjennom Follebu og videre til Segalstad Bru. I Segalstad Bru, kjør rett frem, over på riksveg 254. Følg denne oppover til Svingvoll. (9,5km). I Svingvoll, ta til venstre mot Skei (8km). Fra nord; kjør E6 til Tretten, kjør av og over på riksveg 254 mot Gausdal. Følg denne oppover til Svingvoll (8km). I Svingvoll, ta til høyre mot Skei (8km).

Lillehammer – Segalstad Bru – Skeikampen 38 km. Segalstad Bru – Skeikampen 21 km. Tretten – Skeikampen 16 km. 

Vegbommen på Veslesetervegen (mellom Skei og Austlid) har blitt oppgradert sommeren 2019 til en automatisk bomløsning (skiltgjenkjenning). Hver bompassering koster kr. 60,- pluss fakturagebyr uten registrering. Det anbefales at man registrerer seg på denne nettadressen innen du besøker Skeikampen, slik at betalingen skjer automatisk: https://www.youpark.no Da vil man kunne velge type passering til en rimeligere pris. Du betaler kun for bompassering fra Skei til Austlid, ikke retur. Bommen står plassert rett vest for krysset Veslesetervegen-Nersetervegen, og gjelder for alle hytter langs veger vest for elven (for eksempel Veslesetervegen, Glåmhaugen, Brannåsvegen, Liaråket, Vestlia, Klevabergvegen, Fjellstuevegen, Lisetervegen, Fangstvegen, Svarttjernvegen).

PRAKTISK INFORMASJON HYTTER OG LEILIGHETER: Alle hyttene og leilighetene inneholder dyner og puter tilsvarende antall senger. Sengesett kan enten leies, eller en kan ta med hjemmefra. Merk at alle enhetene er røykfrie. Ved er ikke inkludert, men kan kjøpes på Joker Skeikampen eller de fleste bensinstasjoner på veien opp.

SEN ANKOMST: Hytter og leiligheter: Ved ankomst etter at resepsjonen er stengt vil uavhentede nøkler bli lagt i en grønn postkasse på utsiden av inngangsdøren hvor de ligger for avhenting.